Vacatures voor 2024-2025

Nieuws - Vacatures voor 2024-2025

Anders dan in voorgaande jaren was het spannend tot de laatste dag. Op 31 maart sloot de zogenaamde "centrale aanmeldweek" en werd duidelijk hoeveel groep-8-leerlingen zich voor Duinzigt

mavo en havo hadden aangemeld. Het is prettig te constateren dat na de groei in het aantal brugklasleerlingen in 2022-2023 de instroom voor het derde jaar op rij nagenoeg gelijk is. We starten na de zomer met zo'n 200 leerlingen, verdeeld over de Groeiklas, Duinzigt mavo en Duinzigt havo. Op deze wijze groeien we in een rustig tempo door naar 800 leerlingen.

Naar verwachting zullen we drie extra klassen kunnen maken en is er dus ook ruimte om opnieuw een aantal nieuwe collega's te verwelkomen. Op basis van de huidige prognoses en vakkenkeuze ontstaat er ruimte voor docenten in de volgende vakken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Beeldende vorming, LO, Levensbeschouwing, Maatschappijleer en Begeleidingsles. Deze laatste drie vacatures kunnen mogelijk gecombineerd worden.

Ben je nieuwsgierig en mogelijk ge├»nteresseerd, kijk dan voor meer informatie over deze vacatures op werkenbij.stichtingfiorettiteylingen.nl.