Werk of stage?

Onze school - Werk of stage?

Teylingen College Duinzigt en Duinzigt havo zijn twee scholen onder één dak. Ons team bestaat uit een goede mix van ervaren en beginnende docenten. Wat hen kenmerkt

is dat ze zich betrokken voelen bij de school, de leerlingen en elkaar. Naast betrokkenheid staat de Duinzigt-docent ook voor professionaliteit. 'Betrokken en professioneel' zijn de sleutelwoorden waarop we onze docenten aannemen en aanspreken. Herken je je in het Duinzigt-profiel en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, dan willen we je graag ontmoeten.

We verwachten komend jaar opnieuw een groei in het aantal leerlingen. Dat betekent dat we ook voor schooljaar 2024-2025 op zoek zijn naar diverse nieuwe collega's, zowel in het eerste- als in het tweedegraads gebied. Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken om te zien of Duinzigt bij je past, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacatures zullen worden geplaatst op werkenbij.stichtingfiorettiteylingen.nl.

Ben je op dit moment werkzaam in een 'andere tak van sport' en ben je benieuwd of het onderwijs wellicht iets voor je is, dan kun je contact opnemen voor een oriënterend gesprek of een dagje meelopen met een ervaren docent. Ook als je op zoek bent naar een leuke school om stage te lopen, dan willen we je graag ontmoeten.

Duinzigt is aangesloten bij de Regionale Academische Opleidingsschool Rijnland (ROS Rijnland). ROS Rijnland is een samenwerkingsverband van 10 VO-scholen met 20 vestigingen in de regio's Leiden en de Duin- en Bollenstreek en 7 lerarenopleidingen. Studenten van deze opleidingen kunnen elk jaar op een andere vestiging van de deelnemende scholen hun stage uitvoeren.